Βίντεο-ντοκουμέντο με το επεισόδιο της Εύης Βατίδου και του μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα

Βίντεο-ντοκουμέντο με το επεισόδιο της Εύης Βατίδου και του μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα

Πώς κατέληξαν στα δικαστήρια

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα και καταγράφεται το επεισόδιο της Εύης Βατίδου και του οδηγού μοτοσικλέτας στην Γλυφάδα.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Tlive» και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, με το επεισόδιο να γίνεται το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 00:25. Το τζιπ της Εύης Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη και έχοντας βγάλει αλάρμ, σταματάει στα δεξιά του δρόμου, ενώ η μηχανή την προσπερνά και σταματάει ταυτόχρονα.

Τότε, ο οδηγός της γυρίζει να κοιτάξει πίσω και κατευθύνεται προς το μέρος της, με την σύντροφό του να τον ακολουθεί σιγά σιγά.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας στέκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου και κάποια στιγμή κάνει πια απότομη κίνηση, σαν να χτυπάει τον καθρέπτη του αμαξιού με το κράνος του, κάτι που υποστηρίζει η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια, ο οδηγός και η σύντροφός του απομακρύνονται με την μηχανή και η Εύη Βατίδου τους ακολουθεί με το όχημα της.

«Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε μπροστά μου, στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία με το κράνος του μου κατέρριψε όλο τον καθρέφτη, μου τον έσπασε, μου τον θρυμμάτισε με πολύ βίαιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά για το περιστατικό.

Εντούτοις, ο δικηγόρος του οδηγού δήλωσε πως «δεν της επιτέθηκε, υπήρξε μια επαφή με τον καθρέφτη ο οποίος δεν έσπασε καν αλλά όχι επ’ ουδενί δεν της επιτέθηκε. Έγινε μία σύσταση».