Δικάζεται στο Εφετείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση του revenge porn

Δικάζεται στο Εφετείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση του revenge porn

Ο 59χρονος πρώην παρουσιαστής έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε πενταετή φυλάκιση

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δικάζεται σήμερα η έφεση εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για την πενταετή ποινή φυλάκισης με αναστολή που του είχε επιβληθεί για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Ο πρώην παρουσιαστής κατηγορήθηκε για ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, χωρίς την συγκατάθεση της και επιπλέον του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κατηγορείται και για ακόμη δύο ανάλογες υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όπως δήλωσε, η συνήγορος του θύματος Αντιγόνη Πριλή «αναμένουμε σήμερα να δούμε τις εξελίξεις γιατί έχουν ασκηθεί δυο διαφορετικές εφέσεις. Αναμένουμε την κρίση του δικαστηρίου ως προς τον χαρακτηρισμό της υπόθεσης. Θεωρούμε ότι το πρωτόδικο δικαστήριο ήταν αρμόδιο να δικάσει μια τέτοιας φύσης υπόθεση από πλημμεληματική σε κακουργηματική. Κάναμε όλες τις ενέργειες καταθέτοντας παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και ο εισαγγελέας άσκησε την σχετική έφεση».