Δολοφονία 23χρονης εγκύου στην Κυψέλη: «Τελευταία φορά την είδα με αίματα και σημάδια στο σώμα»

Δολοφονία 23χρονης εγκύου στην Κυψέλη: «Τελευταία φορά την είδα με αίματα και σημάδια στο σώμα»

Σοκάρει η μαρτυρία γειτονικής κατοικίας στο σπίτι που την φιλοξενούσε η κατηγορούμενη για μαστροπεία με την μητέρα και την αδελφή της

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τη φρίκη που βίωνε καθημερινά η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου από τη σπιτονοικοκυρά της, τη μητέρα και την αδελφή της.

Ήταν τόσο άγρια η κακοποίησή της, που η άτυχη έγκυος και μητέρα άλλων τριων παιδιών τελικά κατέληξε, ενώ στη συνέχεια την πέταξαν δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών, τυλιγμένη με μια κουβέρτα. Γειτόνισσά της μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αποκάλυψε πως και η ίδια την είχε δει με σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα.

«Είδα μία μέρα τα παιδιά να κρέμονται από το μπαλκόνι. Ήρθε η Πυροσβεστική και με άδεια εισαγγελέα μπήκαν μέσα και έσωσαν τα παιδιά, ενώ όταν ρώτησαν τη γυναίκα που τους φιλοξενούσε, πόσα παιδιά είναι στο σπίτι, εκείνη είπε τρία, ενώ οι αρχές βρήκαν τέσσερα», δήλωσε. Θυμήθηκε, μάλιστα, την τελευταία φορά που την είδε ζωντανή και ήταν σε κακό χάλι. «Η κοπέλα ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε από το ξύλο που είχε φάει. Είχε αίματα στον λαιμό και εμφανή σημάδια κακοποίησης. Έσερνε τα πόδια της, δεν μπορούσε να περπατήσει», ανέφερε.