Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονια της εγκύου στην Κυψέλη: Μαρτύρια είχε υποστεί η 23χρονη – Στο σπίτι που ζούσε πέθανε και μία άλλη γυναίκα

Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονια της εγκύου στην Κυψέλη: Μαρτύρια είχε υποστεί η 23χρονη – Στο σπίτι που ζούσε πέθανε και μία άλλη γυναίκα

Στον εισαγγελέα μάνα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που αφορούν τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία ενώ ήταν έγκυος είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021.

Η υπόθεση έχει πάρει συγκλονιστική τροπή καθώς οι Αρχές έχουν συλλάβει και κατηγορούν για τον φόνο τη μητέρα, την αδερφή και τη σπιτονοικοκυρά της ενώ στο σπίτι που ζούσε η 23χρονη πριν μήνες διέμενε μία άλλη γυναίκα η οποία πέθανε.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος ο οποίος από την πρώτη στιγμή έλεγε πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί όμως το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή έκανε λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο.

«Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε»

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας όπως μετέδωσε το πρωί της το Mega και η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Πριν από λίγες μόνο ημέρες η κατηγορούμενη, πλέον, μητέρα της Φαίης, είχε μιλήσει στην εκπομπή LIVE NEWS και εμφανιζόταν συγκλονισμένη ακόμα από τον θάνατο της κόρης της.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και από όσα είχε καταγγείλει ο πατέρας της Φαίης η κόρη του βιώνε έναν Γολγοθά.

Οι τρεις γυναίκες που σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα φέρονται να τη ξυλοκοπούσαν, να την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί, ενώ έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα έτσι ώστε να διεκδικούν αποζημιώσεις.

 

Όπως μετέδωσε το Mega στο σπίτι της 57χρονης όπου ζούσαν η Φαίη, η αδελφή της και η μητέρα της, διέμενε και μία ακόμη γυναίκα 69 ετών η οποία πέθανε έξι μήνες νωρίτερα από την 23χρονη.

Η ίδια η σπιτονοικοκυρά υποστήριζε πως η εν λόγω γυναίκα αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα αλλά η αστυνομία κατέληξε ότι είχε αντίστοιχη κακοποιητική συμπεριφορά.