Συλλήψεις για μαστροπεία μετά από τις καταγγελίες 37χρονης εγκύου στην Κοζάνη

Συλλήψεις για μαστροπεία μετά από τις καταγγελίες 37χρονης εγκύου στην Κοζάνη

Συνελήφθησαν μία 44χρονη και δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 70 ετών για εμπορία ανθρώπων

Εξελίξεις υπήρξαν στην επεισοδιακή καταγγελία μαστροπείας από αλλοδαπή έγκυο στην Κοζάνη, καθώς η Ασφάλεια προχώρησε σε δύο συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και μία για σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν μία 44χρονη και δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 70 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατοχής ναρκωτικών και της σωματικής βλάβης, κατά περίπτωση. Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 37χρονης αλλοδαπής από 70χρονο ημεδαπό, διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη από κοινού με τον 60χρονο, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της 37χρονης απέσπασαν τη συναίνεσή της στην γενετήσια εκμετάλλευση της έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έλεγχο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 44χρονης στην Κοζάνη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 15 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.