Προφυλακιστέος ο 40χρονος που πυροβόλησε 29χρονο στα γεννητικά όργανα

Προφυλακιστέος ο 40χρονος που πυροβόλησε 29χρονο στα γεννητικά όργανα

Ο δικηγόρος του υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και για διάγνωση περί τοξικομανίας

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος, για τον πυροβολισμό εναντίον 29χρονου τεχνικού Η/Υ στα γεννητικά όργανα.

Ο κατηγορούμενος είπε, πως πίστευε ότι το θύμα είχε ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του. Όπως αναφέρει το grtimes.gr, από τον δικηγόρο του υποβλήθηκε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και για διάγνωση περί τοξικομανίας. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

Το περιστατικό έγινε στην οικία του δράστη στην περιοχή Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο 40χρονος προσκάλεσε στην οικία του τον 29χρονο παθόντα, τον οποίο του συνέστησε φίλος του, ώστε ως ειδικός σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών να του παράσχει επί πληρωμή υπηρεσίες, που άπτονται σε ανάκτηση ηλεκτρονικών αρχείων σε Η/Υ και σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας ιδιοκτησίας. Αφορούσε ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο της εν διαστάσει συζύγου του με τρίτα άτομα που είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Κατά τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, η εν διαστάσει σύζυγος του είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον παθόντα ο οποίος αντί ανάκτησης προέβη σε διαγραφή των ηλεκτρονικών αρχείων. Μόλις διαπίστωσε τη διαγραφή τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στο σώμα με ξύλινο κοντάρι και τον πυροβόλησε μια φορά στον μηρό. Ο 29χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παροχή των πρώτων βοηθειών και για νοσηλεία.