Μυστήριο με κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε βυθισμένο στο λιμάνι της Σούδας

Μυστήριο με κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε βυθισμένο στο λιμάνι της Σούδας

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνουν κάποια ευρήματ ακαι υφάσματα από το εσωτερικό του οχήματος

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την κλοπή ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο βρέθηκε στον βυθό του λιμανιού της Σούδας στα Χανιά.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή του Ναυταθλητικού Κέντρου και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr η κλοπή του είχε δηλωθεί τον περασμένο Αύγουστο, ενώ οι πινακίδες δεν είναι χανιώτικες. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού, ιδιωτικός γερανός και δύτης, ο οποίος βούτηξε στα νερά και έδεσε το αυτοκίνητο στους ιμάντες του γερανού για την ανάσυρση του οχήματος.

Κάποια ευρήματα και υφάσματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, θα εξεταστούν από τις αρχές με προσοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι το έκλεψαν και το βύθισαν. Η ύπαρξη του βυθισμένου αυτοκινήτου αποκαλύφθηκε από έναν ιδιοκτήτη σκάφους, που ήταν δεμένο στο λιμανάκι και το εντόπισε τυχαία.

Όπως είπε στο flashnews.gr «πήγα να φτιάξω τα σχοινιά του σκάφους, όμως κάτι εμπόδιζε τα σχοινιά. Κοίταξα και είδα το αυτοκίνητο βυθισμένο μέσα. Στην αρχή, όπως το είδα από πάνω από το σκάφος, νόμιζα ότι ήταν κάποιο τρέιλερ, τελικά όπως φάνηκε, ήταν αυτοκίνητο. Κάλεσα το Λιμενικό και ανέλαβαν τις διαδικασίες».