Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Το DNA σε σουγιά έδειξε τον δολοφόνο του

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Το DNA σε σουγιά έδειξε τον δολοφόνο του

Τα τρία ασύλληπτα πρόσωπα που αντάλλαξαν μηνύματα με συλληφθέντα και φέρονται να γνωρίζουν τον δράστη

Το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη σε σουγιά ενός εκ των συλληφθέντων μετά την δολοφονία του 29χρονου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποκάλυψε τον δολοφόνο του.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το DNA υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των Κροατών χούλιγκαν βρέθηκε αίμα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε από εξέταση DNA ανήκε στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ένα καταλυτικό στοιχείο, όμως αυτό που δυσχεραίνει την έρευνα των Αρχών, είναι το γεγονός πως στο μαχαίρι έχει βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη, άγνωστου μέχρι στιγμής, ατόμου. Από εξέταση δε του κινητού ενός άλλου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε δεύτερη φάση, βρέθηκαν μηνύματα, στα οποία αναφέρονται σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα –ασύλληπτα έως σήμερα- και τα οποία όπως αναφέρεται στα μηνύματα, γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη.

Αυτά τα τρία πρόσωπα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες μέρες.