Συνελήφθη πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Βόλο

Συνελήφθη πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Βόλο

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι ανάμεσα στα οκτώ άτομα που πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής

Συνελήφθη από την Αστυνομία του Βόλου ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης, μαζί με επτά ακόμα άτομα, για συμμετοχή σε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ που ανήκει στον ίδιο, σύμφωνα με το Star, στο κέντρο της πόλης.

Η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν θαμώνες του μπαρ πιάστηκαν στα χέρια. Δύο άνδρες είχαν μια έντονη λογομαχία με έναν τρίτο, αλλά κι έναν υπάλληλο του μπαρ. Μετά τον καβγά οι δύο άνδρες αποχώρησαν, όμως λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπώντας τον πανικό.

Στη συνέχεια πέντε υπάλληλοι του μπαρ και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη και της εθνικής Ελλάδος τους ξυλοκόπησαν άγρια με κλοτσιές και μπουνιές. Ο ένας από τους δύο άνδρες τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.