Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πανηγύρισε φορώντας καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πανηγύρισε φορώντας καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ

«Όπως σας είχα πει, εγώ είμαι πολυσυλλεκτικός» δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας

Πρωτοτύπησε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος μετά από ένα εκλογικό θρίλερ που έληξε μετά τα μεσάνυχτα, πανηγύρισε τη νίκη του φορώντας καπέλο του ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα της ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος όπως αναφέρει το tharros.gr, αφίχθη τα ξημερώματα στο εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά, όπου τον υποδέχθηκαν με ξέφρενους πανηγυρισμούς και απευθυνόμενος στους πολίτες είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ενα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο. Αυτό που κάνατε, δείξατε ότι εκτιμήσατε τον αγώνα μου, εμένα και τους συνεργατών μου. Και των παλιών και των καινούργιων, τους οποίους ευχαριστώ, είναι αξιόλογοι. Θα αξιοποιήσουμε τις θέσεις για να κάνουμε τα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, το Κοπανάκι και όλη την Τριφυλία ό,τι καλύτερο.

Όπως σας είχα πει, εγώ είμαι πολυσυλλεκτικός (σ.σ. και έδειξε πως φορούσε καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ). Αυτός είμαι. Εμένα με ενδιαφέρει ο τόπος μου. Το έχω πει, το λέω και το επαναλαμβάνω. Θα συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Μόνο αγάπη, ομόνοια, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο μας θέλουμε, τίποτα άλλο».