Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα»

Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα»

«Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υιοθετήσει ένα ομόφυλο ζευγάρι»

Για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε το πρωί της Κυριακής (8/10) ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύεται παγκοσμίως μαζί με τον σύντροφό του να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη μητέρα».

«Στην Ελλάδα δεν μπορούν καν να υιοθετήσουν παιδί» διευκρίνισε ο ποινικολόγος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «ΜEGA Σαββατοκύριακο» ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τη δήλωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που είπε ότι με τον Τάιρελ θέλουν να αποκτήσουν δύο αγόρια λέγοντας: «Είμαι έξαλλος. Ακούω η συζήτηση να γίνεται αν έχει δικαίωμα να επιλέξει φύλο. Δεν άκουσα από κανέναν να ασχοληθεί με το τι λέει ο νόμος».

«Ο κ. Κασσελάκης δείχνει επικίνδυνη άγνοια»

«Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί σε καθεστώς παρένθετης μητέρας. Στην παρένθετη έχει δικαίωμα να πάει μόνο γυναίκα και μάλιστα αυτή η γυναίκα πρέπει να έχει συγκεκριμένη ηλικία. Ο κ. Κασσελάκης δείχνει επικίνδυνη άγνοια. Επίσης στην Ελλάδα δεν μπορεί καν να υιοθετήσουν παιδί, επειδή είναι ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Μπορεί να υιοθετήσει παιδί μονός του ένας άντρας ή μία γυναίκα αλλά όχι ομοφυλόφιλα ζευγάρια», δήλωσε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε ότι εφόσον επιτραπεί ο γάμος στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τότε θα αρχίσει μια συζήτηση για την υιοθεσία» επεσήμανε.

«Επιλογή φύλου δεν μπορεί να γίνει. Σε κάποια εργαστήρια γίνεται γονιδιακός ερευνητικός έλεγχος για το αν μπορείς να απομονώσεις κάποια γονίδια τα οποία θα σε οδηγούν εκεί» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας κλείνοντας.