Νάξος: «Θα μεγαλώσουμε το μωρό σαν δικό μας» λέει ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε σε τουαλέτα

Νάξος: «Θα μεγαλώσουμε το μωρό σαν δικό μας» λέει ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε σε τουαλέτα

«Η κόρη μου θέλω να συνεχίσει το σχολείο της και θα είμαστε στο πλευρό της», είπε

Καλά στην υγεία του είναι το 13χρονο κορίτσι που γέννησε στην τουαλέτα του νοσοκομείου της Νάξου, ενώ δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

Το παιδί θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο της Σύρου, όπου μεταφέρθηκε και θα επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με το μωρό της. Ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε, πως το μωρό θα το μεγαλώσουν εκείνος και η σύζυγός του, σαν δικό τους παιδί. «Το μωρό είναι πολύ καλά. Εγώ θα είμαι και πατέρας και παππούς για το εγγόνι μου. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και θα μεγαλώσω κι αυτό σαν δικό μου. Η κόρη μου θέλω να συνεχίσει το σχολείο της και θα είμαστε στο πλευρό της», είπε.

Όπως σημείωσε, η 13χρονη δεν τους έχει πει τίποτα ακόμα για τον πατέρα του παιδιού και οι ίδιοι δεν έχουν πρόθεση να ζητήσουν ευθύνες. Σε ερώτηση δε, αν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη του παιδιού, απάντησε: «Δεν ξέραμε τίποτα, αν ξέραμε, θα την είχαμε πάει σε μια σωστή κλινική να γεννήσει. Δεν ξέρω, αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν και δε μας πήγε στο μυαλό».

Όπως έγινε γνωστό, η 13χρονη πήγε το περασμένο Σάββατο με τους γονείς της στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά. Ο παιδίατρος που την εξέτασε, πέρασε την σπονδυλική στήλη του μωρού στην ακτινογραφία για... φερμουάρ και της έδωσε καθαρτικό για το φούσκωμα. Το παιδί πήγε στην τουαλέτα κι εκεί γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 13χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.