Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: 92χρονος που είχε προκαλέσει ξανά τροχαίο ο οδηγός που εισέβαλε σε λαϊκή αγορά

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: 92χρονος που είχε προκαλέσει ξανά τροχαίο ο οδηγός που εισέβαλε σε λαϊκή αγορά

Ο υπερήλικας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και παρέσυρε ό,τι και όποιον έβρισε μπροστά του

Ένας 92χρονος και όχι 80χρονος όπως είχε αρχικά ειπωθεί, ήταν ο άνθρωπος που εισέβαλε το πρωί του Σαββάτου με το αυτοκίνητό του στην λαϊκή αγορά του Αλιβερίου στην Εύβοια, παρασύροντας εκτός από πάγκους και έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένα παιδί 3 ετών, το οποίο μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Ο οδηγός δεν είδε ούτε τα σήματα της λαϊκής, ούτε τους πάγκους και το Stop και μπούκαρε μέσα στον χώρο… ανενόχλητος, χωρίς να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, o 92χρονος είναι από τον Άγιο Ιωάννη του δήμου Κύμης Αλιβερίου και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές με παρόμοιο περιστατικό. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο evima.gr, του κόλλησε η κόρνα και ξαφνικά ο κόσμος είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς πάνω τους.

Γυναίκα από το Αλιβερί η οποία έκανε τα ψώνια της την ώρα εκείνη, δήλωσε στο evima.gr: «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος, να τρέχει με τρελή πορεία, να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα. Έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή. Ο ηλικιωμένος πάρεσυρε όποιον έβρισκε μπροστά του, χωρίς να πατάει φρένο και τραυμάτισε πέντε άτομα, μεταξύ αυτών ένα παιδάκι 3 χρονών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο ηλικιωμένος υπεβλήθη σε αλκοτέστ από την Αστυνομία.