Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η 50χρονη εργαζόταν μόλις 3 ημέρες στο κρεοπωλείο όπου βρήκε φρικτό θάνατο

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η 50χρονη εργαζόταν μόλις 3 ημέρες στο κρεοπωλείο όπου βρήκε φρικτό θάνατο

Το θύμα ζούσε στην πόλη τα τελευταία 2 χρόνια μετά το διαζύγιο της, με τα δύο ανήλικα παιδιά της και τη μητέρα της

Στο πένθος βυθίστηκε το Μεσολόγγι για τον φρικτό θάνατο της 50χρονης γυναίκας από την Αλβανία, ενώ καθάριζε κρεατομηχανή κρεοπωλείου το βράδυ της Παρασκευής, μπροστά στα μάτια της 17χρονης κόρης της.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε με τη μητέρα της και τα δύο ανήλικα παιδιά της στο Μεσολόγγι τα τελευταία δύο χρόνια, αφού χώρισε με τον σύζυγό της στην Αλβανία. Εργαζόταν ως καθαρίστρια σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή. Στο κρεοπωλείο όπου έχασε τη ζωή της, εργαζόταν μόλις 3 ημέρες. Χθες το βράδυ πήγε να καθαρίσει τη μηχανή επεξεργασίας κρέατος στο πίσω μέρος του καταστήματος και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εγκλωβίστηκε.

Αρχικά το μηχάνημα της άρπαξε τα μαλιά και στη συνέχεια, παρά τις προσπάθειες της να απεγκλωβιστεί, την τράβηξε μέσα τραυματίζοντας την θανάσιμα. Όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της. Το παιδί σοκαρισμένο βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να ηρεμήσει από την κατάσταση του σοκ στο οποίο βρισκόταν και πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι.

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική, όπου τα στελέχη της προσπαθούσαν για δύο ώρες να απεγκλωβίσουν την 50χρονη από το μηχάνημα. Στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, μετέβη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος συνελήφθη με τις κατηγορίες της παράβασης εργατικής νομοθεσίας και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.