Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει»

Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει»

Ο Ντάνος πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο ηθοποιός, Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς η σορός της μητέρας του έχει μεταφερθεί στον ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε νωρίτερα στο λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια συνόδευσε τη νεκροφόρα έως την εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του. Μάλιστα, η καλύτερη φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου και συγκλόνισε με τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν.

Στην ανταπόκριση που έδωσε η Φαίη Φώτου στο Πρωινό ανέφερε: «Θα σας μεταφέρω την εικόνα που έζησα εδώ πέρα όταν έβγαλαν τη μητέρα του από τη νεκροφόρα. Ο άνθρωπος του γραφείου τελετών τού έδωσε το βιβλίο συλλυπητηρίων και εκεί όποιος ήθελε θα έγραφε δύο λόγια για την εκλιπούσα. Ο Γιώργος το πήρε, το πέταξε πιο πέρα και είπε: "Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει". Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε μέχρι να μπει μέσα και να της πει το ύστατο αντίο».