Συνελήφθη οδηγός ταξί μετά από καταγγελία 19χρονης για βιασμό της στον Άγιο Στέφανο

Συνελήφθη οδηγός ταξί μετά από καταγγελία 19χρονης για βιασμό της στον Άγιο Στέφανο

Τι έδειξε η ιοατροδικαστική εξέταση στην καταγγέλλουσα - Κατασχέθηκε το όχημα

Bιασμό από έναν οδηγό ταξί στον Άγιο Στέφανο κατήγγειλε στις 17 Σεπτεμβρίου μια 19χρονη στις Αρχές, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωράει στη σύλληψή του μετά από τον εντοπισμό του στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με μια 22χρονη στην πλατεία Δροσιάς λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ώστε να τις μεταφέρει στα σπίτια τους στον Άγιο Στέφανο. Η 22χρονη αποβιβάστηκε από το ταξί στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου και ο οδηγός συνέχισε τη διαδρομή με τη 19χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία, σταμάτησε το ταξί σε μια άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Οι Αρχές αναζητώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ένα βίντεο, αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, βρήκαν εντέλει τον οδηγό ταξί. Κατόπιν, έδειξαν τη φωτογραφία του στην κοπέλα και τον αναγνώρισε ως τον δράστη του βιασμού. Έτσι, ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου, με τη βοήθεια της ειδικής ομάδας της Υ.Α.Β.Α.Α. Ακολούθως οδηγήθηκε στο Τ.Α. Διονύσου, όπου και συνελήφθη, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.

Η 19χρονη εξετάστηκε από ψυχολόγο και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από ιατροδικαστή, δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της, όμως τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση. Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.