Αγωνία για 30χρονο που εξαφανίσθηκε από την Αρτέμιδα – Τι λένε οι γονείς του

Αγωνία για 30χρονο που εξαφανίσθηκε από την Αρτέμιδα – Τι λένε οι γονείς του

Η οικογένεια του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε ή τον έχει δει κάπου να επικοινωνήσει με τις αρχές

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 30χρονου Γιώργου Τσακνατσή, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου από την Αρτέμιδα.

Ο πατέρα του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι ο 30χρονος, πατέρας ενός 6χρονου παιδιού, εξαφανίστηκε μετά από έναν καβγά που είχαν οι δυο τους. «Μου είπε ότι θα πήγαινε για τρέξιμο. Πήγα μαζί του και κάποια στιγμή τσακωθήκαμε. Άρχισε να τρέχει κι εγώ να τον κυνηγάω. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα άλλο και του είπα "αγόρι μου δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, να σου δώσει φώτιση ο Θεός, από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου"», είπε ο πατέρας.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, είπαν πως ο γιος τους είχε έναν συγκρουσιακό χαρακτήρα και τσακωνόταν πολύ συχνά, τόσο με εκείνους, όσο και με τη σύζυγό του. «Έμενε μόνος του. Εγώ του πλήρωνα το ενοίκιο, τους λογαριασμούς, τα πάντα. Εκείνος πλήρωνε τη διατροφή. Είχε φθάσει τον τελευταίο καιρό να τρώει μόνο στραγάλια, για να μη χαλάει λεφτά», είπε ο πατέρας.

Φίλος του 30χρονου που μίλησε στην εκπομπή, είπε πως «είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά, όμως είχε πολλά προβλήματα». «Ήθελε να βρει μια δουλειά, νομίζω ότι κινδυνεύει», είπε.

Η οικογένεια του 30χρονου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε ή τον έχει δει κάπου να επικοινωνήσει με τις αρχές, ώστε να μπορέσουν να τον βρουν.