Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» ομολόγησε ο 38χρονος

Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» ομολόγησε ο 38χρονος

Η σορός του 65χρονου ήταν φαγωμένη από ζώα

Τη δολοφονία του πατέρα του φέρεται να ομολόγησε σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στους αστυνομικούς ο 38χρονος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μαζί με τον 65χρονο την περασμένη Τετάρτη, επιστρέφοντας από τη Λαμία στην Άρτα.

Ο 38χρονος βρέθηκε στις 12:00 το μεσημέρι σε μαντρί στην περιοχή Σεργούλα της ορεινής Φωκίδας, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Έδειχνε να τα έχει χαμένα, ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, γύριζε μόνος του τα τελευταία τρία 24ωρα στην περιοχή, όπου χθες τον είδε ένας βοσκός και ειδοποίησε τις αρχές. Όπως είπε, είδε ένα αυτοκίνητο, σαν αυτό που επέβαιναν πατέρας και γιος, με οδηγό ένα άτομο που φορούσε κολάρο κι ήταν αιμόφυρτο.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα γύρω χωριά, όπου ο 38χρονος αναζήτησε λίγη τροφή και νερό από κτηνοτρόφους. Έτσι τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, ενώ νωρίτερα είχαν βρει το μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο ο πατέρας του είχε μεταβεί από την Άρτα στη Λαμία για να τον παραλάβει από το νοσοκομείο.

«Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα»

Μετά από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών τους έδειξε πού βρίσκεται ο πατέρας του, ο οποίος ήταν νεκρός. Μέσα στη σύγχυσή του ο 38χρονος φέρεται να τους είπε ότι τσακώθηκαν και πάνω στον καβγά τον σκότωσε. Ο 65χρονος εντοπίστηκε σε δασικό δρόμο αρκετά πιο μακριά, χτυπημένος και δαγκωμένος από άγρια ζώα. Όπως φέρεται να είπε ο γιος, περιπλανήθηκε στην περιοχή έως ότου έμεινε από βενζίνη και στη συνέχεια έφτασε με τα πόδια στο μαντρί, όπου τελικά εντοπίστηκε.

Ο 38χρονος είχε ένα τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης πηγαίνοντας από την Άρτα στο Καρπενήσι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας κι εκεί πήγε να τον παραλάβει ο πατέρας του. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη πατέρα και γιου χάθηκαν, μέχρι που τελικά δόθηκε τέλος στο θρίλερ σήμερα το μεσημέρι.