Βόλος: Απειλούν την 22χρονη να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του συζύγου της επειδή… του ανήκει

Βόλος: Απειλούν την 22χρονη να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του συζύγου της επειδή… του ανήκει

Το θύμα άγριας κακοποίησης δηλώνει ότι φοβάται, πως αν ο 28χρονος δεν προφυλακιστεί, θα την αναζητήσει και θα την σκοτώσει

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία χρόνια η 22χρονη κοπέλα από την Αλβανία, η οποία έπεσε θύμα εγκλεισμού και ξυλοδαρμών από τον 28χρονο Αλβανό σύζυγό της, με τον οποίο ζούσαν στον Βόλο μετά τον γάμο τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες μιας εκ των γυναικών που βοήθησαν στο να μπει τέλος στη φρίκη, που ζούσε η νεαρή κοπέλα και το 2,5 ετών παιδί που είχε αποκτήσει με τον 28χρονο, οι συγγενείς του κρατούμενου συζύγου της την απειλούν, προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση, που έχει υποβάλει σε βάρος του. Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, στην ίδια καταγγελία ο 28χρονος εμφανίζεται να ζητά από την 22χρονη να επιστρέψει στον ίδιο, επειδή… του ανήκει.

Από την πλευρά της η νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με την κόρη της βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στο Βόλο, φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί μετά την απολογία του αύριο Τρίτη, θα την βρει και θα την σκοτώσει. «Θα την σκότωνε» δήλωσε μια από τις γυναίκες που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης. Σύμφωνα με την ίδια, το 2,5 ετών παιδί που ήταν στην αγκαλιά της γεμάτης αίματα μητέρας του το βράδυ της Πέμπτης, όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία «φώναζε "μαμά-μαμά" όταν τους σώσαμε». Η γυναίκα αυτή καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο 28χρονος Αλβανός «είχε σηκώσει χέρι και στο παιδί».

Ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη ο Αλβανός σύζυγός της ήταν το γεγονός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είχε βάλει κάμερα, προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνησή της, ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.