Νεκρός εντοπίστηκε 43χρονος ψαράς στη λίμνη Κάρλα – «Τι κακό έπεσε στο σπιτικό μας»

Νεκρός εντοπίστηκε 43χρονος ψαράς στη λίμνη Κάρλα – «Τι κακό έπεσε στο σπιτικό μας»

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του 43χρονου ψαρά που βρέθηκε νεκρός στη λίμνη Κάρλα την Κυριακή (24/9). «Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας» ανέφερε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr η μητέρα του 43χρονου λίγο αφότου έμαθε πως ο γιος της, που αγνοούταν από την Παρασκευή (22/9) όταν και είχε πάει για ψάρεμα με τον αδερφό του, είπε: «Περιμένω να μου φέρουν το παιδί μου να το αποχαιρετήσω με τον τρόπο που αρμόζει».

«Έφυγε ο γιος μου, χάθηκε ο κόσμος μου, ήλπιζα μέχρι τέλους αλλά δυστυχώς ο γιος μου δεν ζει» επεσήμανε η γυναίκα μην μπορώντας να κρύψει τον πόνο της.

«Δεν σταμάτησα να ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή, έβλεπα τις προσπάθειες που γίνονταν για να τον εντοπίσουν παρακαλούσα το Θεό να ζει. Δυστυχώς όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δε ζει. Ο μεγάλος μου ο γιος που ήταν μαζί του σε κατάσταση σοκ. Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Ο άνδρας – πατέρα τριών παιδιών με καταγωγή από την Ροδιά Τυρνάβου είχε πάει με τον 45χρονο αδερφό του για ψάρεμα στη λίμνη Κάρλα και τα ίχνη του χάθηκαν όταν η βάρκα τους έβαλε νερά και τούμπαρε.