Ο 28χρονος που ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του στο Βόλο είχε χτυπήσει και το 2,5 ετών παιδί του

Ο 28χρονος που ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του στο Βόλο είχε χτυπήσει και το 2,5 ετών παιδί του

Ο Αλβανικής καταγωγής συλληφθείς παρακολουθούσε από κάμερα τις κινήσεις της συζύγου του

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μαρτύριο που ζούσε η 22χρονη από την Αλβανία στα χέρια του 28χρονου συζύγου της στο Βόλο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τα βασανίστηρια στα οποία υπέβαλε την νεαρή γυναίκα, την οποία κρατούσε φυλακισμένη μαζί με την 2,5 ετών κόρη της.

«Θα την σκότωνε» δήλωσε το πρωί της Κυριακής μια από τις γυναίκες που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης. Σύμφωνα με την ίδια, το 2,5 ετών παιδί που ήταν στην αγκαλιά της γεμάτης αίματα μητέρας του το βράδυ της Πέμπτης, όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία, φώναζε «μαμά-μαμά όταν τους σώσαμε». Η γυναίκα αυτή καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο 28χρονος Αλβανός «είχε σηκώσει χέρι και στο παιδί».

Ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη, ο Αλβανός σύζυγός της ήταν το γεγονός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είχε βάλει κάμερα προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνησή της ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.