Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο ξυλοδαρμού 13χρονου από 15χρονη στο Ηράκλειο

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο ξυλοδαρμού 13χρονου από 15χρονη στο Ηράκλειο

Οι γονείς του θύματος κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των γονέων της κοπέλας

Σοκ προκαλεί ένα νέο βίντεο στο οποίο ένα 15χρονο κορίτσι βασανίζει με σαδιστικό τρόπο ένα 13χρονο αγόρι σε κοινή θέα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου στο κέντρο του Ηρακλείου, με το θύμα να προσπαθεί να προστατευτεί και να κρύψει το πρόσωπό του με ένα καπέλο. Η 15χρονη όχι μόνο δεν σταματά, αλλά σφίγγει το παιδί από το λαιμό. Ο 13χρονος επιλέγει να μην σηκώσει χέρι σε ένα κορίτσι. Κάθεται και υπομένει, χωρίς κανείς να απομακρύνει την 15χρονη.

Εξίσου σοκαριστικές είναι και οι αντιδράσεις των υπολοίπων στο σημείο. Πίσω από το κινητό τηλέφωνο που καταγράφει τις σκηνές, ακούγονται άλλες δύο φωνές. Δύο άτομα που δείχνουν να διασκεδάζουν. Ο ένας μάλιστα ζητάει από την 15χρονη να συνεχίσει. Η λήψη ολοκληρώνεται με την 15χρονη να χτυπάει στο κεφάλι τον 13χρονο.

Οι γονείς του 13χρονου αποφάσισαν να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Έκαναν χθες μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς για το μαρτύριο του παιδιού τους. Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα ανάλογων επεισοδίων μέσα και έξω από σχολεία της Κρήτης.

Ο 13χρονος επέστρεψε σπίτι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αναγκάστηκε να μιλήσει, όταν το βίντεο άρχισε να διανέμεται σε φίλους και γνωστούς του. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης, με τις εικόνες να προκαλούν αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.