Συνελήφθη για τρίτη φορά σε 4 ημέρες για κλοπές δικύκλων

Συνελήφθη για τρίτη φορά σε 4 ημέρες για κλοπές δικύκλων

Ο 29χρονος με συνεργό του έναν 49χρονο συνελήφθησαν σε οικισμό στο Μενίδι

Ένας 49χρονος και ένας 29χρονος που επέβαιναν σε δύο δίκυκλα, τα οποία είχαν κλαπεί νωρίτερα από τις περιοχές Λυκόβρυση και Νέο Ηράκλειο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε οικισμό στο Μενίδι.

Κατά τη σωματική έρευνα που τους έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σακίδια που έφεραν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που προσφέρονται για παραβιάσεις χώρων και οχημάτων. Στην συνέχεια τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πεύκης-Λυκόβρυσης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των διαδοχικών κλοπών των δικύκλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, ο 29χρονος συλλαμβάνεται για τρίτη φορά σε χρονικό διάστημα 4 ημερών για επανειλημμένες κλοπές που είχε τελέσει σε Μαρούσι και Μεταμόρφωση. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.