Ζάκυνθος: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από 65χρονο και στη συνέχεια τον κατήγγειλε και για απόπειρα βιασμού μέσα από το νοσοκομείο

Ζάκυνθος: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από 65χρονο και στη συνέχεια τον κατήγγειλε και για απόπειρα βιασμού μέσα από το νοσοκομείο

Ο λόγος που δεν το έπραξε αρχικά

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού έκανε στο Α.Τ. Αλυκών Ζακύνθου μια 64χρονη γυναίκα από την Αλβανία, υποδεικνύοντας ως δράστη έναν 65χρονο ομοεθνή της. Μάλιστα, καταγγελία έγινε μέσα από το Νοσοκομείο του νησιού όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον συγκεκριμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν την τρίτη 19/9 στο Άνω Γερακάρι, με την 64χρονη να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον 65χρονο. Τότε τον μήνυσε για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα προέβη σε νέα καταγγελία, αναφέροντας τους αστυνομικούς ότι ο ίδιος άνδρας (σ.σ. είχε συλληφθεί ήδη) προσπάθησε και να τη βιάσει. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές η 64χρονη, ο ομοεθνής της από την Αλβανία δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη και τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως δεν είχε καταγγείλει από την αρχή την απόπειρα βιασμού της, καθώς έξω από τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται -την ώρα της κατάθεσης- βρισκόταν η κόρη της και δεν ήθελε να ακούσει το περιστατικό για λόγους ντροπής. Εκτός από την ΕΛΑΣ για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Κέντρο Κακοποίησης του νησιού.