Πόρτο Ράφτη: Η Αστυνομία αναζητά την γυναίκα με το παιδί που «πρωταγωνίστησε» στο τροχαίο δυστύχημα

Πόρτο Ράφτη: Η Αστυνομία αναζητά την γυναίκα με το παιδί που «πρωταγωνίστησε» στο τροχαίο δυστύχημα

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο διέσχισε παρακινδυνευμένα τον δρόμο, ενώ η διάβαση βρίσκεται πολύ κοντά

Τη γυναίκα με το παιδί που διέσχισαν κάθετα τη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη το βράδυ της Τρίτης, από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 50χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που έκανε ελιγμό για να τους αποφύγει, αναζητά η Αστυνομία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος, το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 50χρονου που τελικά σκοτώθηκε από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση, παίρνει μια μικρή αλλά απότομη κλίση προς τα αριστερά. Δευτερόλεπτα αργότερα περνάει το διαχωριστικό διάζωμα, βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούεται μετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 50χρονου οδηγού, ενώ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκαν ακόμη τρία άτομα ένα εκ των οποίων βαρύτερο τραυματισμένο.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε ότι οι αξιωματικοί που ασχολούνται με τη υπόθεση αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος και πως τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ υπήρχε συνεργείο της Τροχαίας, το οποίο μετρούσε με ραντάρ τις ταχύτητες και είχε κόψει πολλές κλήσεις.

Τα αυτοκίνητα έρχονται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ πολλές φορές οι πεζοί προσπαθούν να περάσουν γρήγορα τον δρόμο. Όπως λένε οι αξιωματικοί, το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί ένα «μάθημα» για τους πεζούς, διότι στην προκειμένη περίπτωση η κυρία με το παιδί περνά παρακινδυνευμένα τον δρόμο και δεν προσέχουν, ενώ η διάβαση βρίσκεται πολύ κοντά. Η Τροχαία προσπαθεί να βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα, ώστε να καταθέσει.