Πειραιάς: Στον ανακριτή ο 68χρονος που σκότωσε τον 40χρονο υπάλληλο πάρκινγκ μέσα στη μέση του δρόμου

Πειραιάς: Στον ανακριτή ο 68χρονος που σκότωσε τον 40χρονο υπάλληλο πάρκινγκ μέσα στη μέση του δρόμου

Πώς έγινε το φονικό

Ενώπιον του ανακριτή, στα δικαστήρια Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (18/9) το πρωί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 40χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ μέσα στη μέση του δρόμου, στον Πειραιά, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/9).

Ο ηλικιωμένος, γνωστός όπως μεταδίδει η ΕΡΤ στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Πώς έγινε η τραγωδία

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν. Λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με το θύμα που διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Τότε ο δράστης ανέβηκε στο σπίτι του και επέστρεψε με την καραμπίνα για να σκοτώσει τον 40χρονο.

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο ίδιος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σκληρό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί μία φορά στο κεφάλι, με κυνηγετική καραμπίνα, τον άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και στη συνέχεια, αφού το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος, πατά εκ νέου τη σκανδάλη.

Στη συνέχεια αποχωρεί ατάραχος, ενώ ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει το θύμα.