Σε σοκ η Βούλα Πατουλίδου από τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Τελικά ήρθαν να κλέψουν ή να τρομοκρατήσουν; Γιατί για μένα υπάρχει και αυτό το δεδομένο»

Σε σοκ η Βούλα Πατουλίδου από τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Τελικά ήρθαν να κλέψουν ή να τρομοκρατήσουν; Γιατί για μένα υπάρχει και αυτό το δεδομένο»

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τα βίντεο με τις κινήσεις των κακοποιών και προσπαθούν να τους εντοπίσουν

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ του Σαββάτου 16/9 η Βούλα Πατουλίδου. Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου μιλά στην κάμερα του ΑΝΤ1 για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν επιστρέφοντας από νυχτερινή της έξοδο, συνειδητοποίησε πως ληστές είχαν παραβιάσει τη μονοκατοικία της.

«Χτύπησε, βέβαια, ο συναγερμός. Ξήλωσαν καλώδια, τα πάντα… να ‘ναι καλά ο γείτονας – ο ίδιος παθών – που άκουσε τον συναγερμό και ειδοποίησε την Αστυνομία και εμάς. Τρέξαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε», αναφέρει σοκαρισμένη η Βούλα Πατουλίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Τελικά ήρθαν να κλέψουν ή να τρομοκρατήσουν; Γιατί για μένα υπάρχει και αυτό το δεδομένο και θεωρώ πολύ πιθανότερο το δεύτερο», σημειώνει αμέσως μετά η αντιπεριφερειάρχης.

«Αν ήρθαν να κλέψουν, μου κάνει εντύπωση που πήραν κάποια κοσμήματα πολύ περισσότερο συναισθηματικής αξίας. Ναι μεν κάποια ρολόγια που είχαν μία αξία, ενώ άφησαν πίσω άλλα που τα άνοιξαν και τα είδαν», επισημαίνει η Βούλα Πατουλίδου για τους διαρρήκτες.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τα βίντεο με τις κινήσεις των κακοποιών και προσπαθούν να τους εντοπίσουν. Μάλιστα, δεδομένου πως το σπίτι της αντιπεριφερειάρχη βρίσκεται σε αδιέξοδο, οι δύο ληστές φαίνεται πως άφησαν το αυτοκίνητό τους στον κεντρικό δρόμο και έφτασαν μέχρι την είσοδο της μονοκατοικίας με τα πόδια.

«Δεν κατέβασαν αυτοκίνητο, γιατί μάλλον θα τους είχε εγκλωβίσει η αστυνομία. Έφυγαν με τα πόδια», περιγράφει η Βούλα Πατουλίδου στην κάμερα του ΑΝΤ1.