Πήλιο: Θρίλερ με την ταυτοποίηση του νιόπαντρου ζευγαριού των Αυστριακών που αγνοείται από την κακοκαιρία

Πήλιο: Θρίλερ με την ταυτοποίηση του νιόπαντρου ζευγαριού των Αυστριακών που αγνοείται από την κακοκαιρία

Παρασύρθηκαν μαζί με το σπίτι που ήταν μέσα - Θα γίνει εξέταση DNA, ενώ σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει το τατουάζ στο σώμα του άντρα

Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στο ζευγάρι των Αυστριακών που παντρεύτηκε στο Πήλιο και αγνοούνται, καθώς παρασύρθηκαν μαζί με το σπίτι που έμεναν και η ταυτοποίησή τους έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Στους δύο Αυστριακούς που αγνοούνται μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και την κακοκαιρία Daniel που έπληξαν τη Θεσσαλία εικάζεται πως ανήκουν οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν χθες Τετάρτη (13/09) και την περασμένη Παρασκευή (8/09) σε θαλάσσιες περιοχές του Πηλίου, μετέδωσε το Mega.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου νότια του Πηλίου την Παρασκευή 08/09, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, έχει αποσταλεί DNA στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ και θα χρειαστούν 20 ημέρες για την ταυτοποίηση.

DNA και... τατουάζ

Σε ό,τι αφορά τη σορό του άνδρα, πέρα από τη διαδικασία του DNA και ότι προβλέπει η διαδικασία, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τους οικείους του, καθώς ο άνδρας είχε ένα τατουάζ στο σώμα το οποίο οι συγγενείς του θα κληθούν να αναγνωρίσουν μέσω φωτογραφιών που θα στείλει η πρεσβεία.

Η σορός του είχε εντοπιστεί σε θαλάσσια περιοχή από στελέχη του λιμενικού σώματος.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν γίνει το μοιραίο στο Πήλιο.

Η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια το Πήλιο, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.