Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο με μέλη της ΚΝΕ και οργισμένους πολίτες: «Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα»

Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο με μέλη της ΚΝΕ και οργισμένους πολίτες: «Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα»

Δείτε βίντεο

Σκληρή απάντηση έδωσε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά επεισόδιο που είχε την Τρίτη με μέλη της ΚΝΕ και οργισμένους κατοίκους στην περιοχή των Παλαιών.

«Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας.

Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι. Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook για το επεισόδιο ο δήμαρχος Βόλου.

 

Το επεισόδιο

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε χθες στο Παλιόμαζί με τα μηχανήματα έργου για ναα απομακρύνουν τις κατεστραμμένες οικοσκευές που οι κάτοικοι έβγαλαν στον δρόμο. Η ολιγόλεπτη εμφάνισή του ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις στην περιοχή. Στη συνοικία συνάντησε εθελοντικές ομάδες της ΚΝΕ που καθαρίζουν και μαγειρεύουν για τους κατοίκους, μαζί άλλες ομάδες πολιτών από τον Βόλο.

«Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι» τον ρώτησε ένας νεαρός. «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ» φώναζε ο δήμαρχος στους χειριστές των μηχανημάτων.

Εκείνη την ώρα του επιτέθηκε πολίτης φωνάζοντας: «Τι λες ρε στα παιδιά, που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του θεού; Τι λες ρε που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε;».

Ο Α. Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη νούμερο, και συνέχισε να τον βρίζει, σύμφωνα με όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό.