Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει» – Τι είπε στενός φίλος της οικογένειας

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει» – Τι είπε στενός φίλος της οικογένειας

Το περιβάλλον του ζευγαριού μιλά για τεταμένες σχέσεις, με τον άντρα να μην μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό

Μια ακόμα γυναικοκτονία έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης 12/09, όταν ένας αστυνομικός σκότωσε τη 41χρονη σύντροφό του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με καραμπίνα.

Από το πρωί, οι πληροφορίες για τη σχέση του ζευγαριού έχουν κατακλύσει τα μέσα, ενώ το περιβάλλον του ζευγαριού μιλά για τεταμένες σχέσεις, με τον άντρα να μην μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό.

Ένας άντρας από το φιλικό περιβάλλον του 38χρονου αστυνομικού, μίλησε για το πώς έφτασε η καραμπίνα στα χέρια του εν ενεργεία αστυνομικού, η οποία ανήκε στον πατέρα του. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει πως ο αστυνομικός είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του πως θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του στο περιβάλλον του.

Στις δηλώσεις που κατέγραψε το thesstoday.gr, στενός φίλος της οικογένειας μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και τα όσα ήξερε για τον 38χρονο αστυνομικό. «Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Ξαφνικά του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Την αγαπούσε τρομερά και της έλεγε να τον ξαναπαντρευτεί. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Οι γονείς τους έλεγαν να τα βρουν μόνοι τους. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά».

«Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του. Ο ίδιος δεν είχε ούτε περίστροφο. Δεν τον πήραν χαμπάρι το πρωί όταν έφυγε από το πατρικό του. Έφυγε τα χαράματα. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει», συνέχισε ο ίδιος.

«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Είχε φτάσει σε απόγνωση, την αγαπούσε τρελά. Δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα», κατέληξε ο στενός φίλος της οικογένειας.

Τα παιδιά της οικογένειας είναι ηλικίας 12 και 14 ετών, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, και το πρωί έφυγαν για το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο, με τη μητέρα τους να τα συνοδεύει μέχρι εκεί.