Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στην ΠΑΘΕ – Λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητα

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στην ΠΑΘΕ  – Λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητα

Στους 49 οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 10/9 στο 522ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ στον δήμο Παιονίας Κιλκίς. Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους και 49 να τραυματιστούν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιό που μίλησε στο Open και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν τρεις άνθρωποι ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως έχασε τη ζωή του ένα ακόμη άτομο.

Στο λεωφορείο που έφερε σερβικές πινακίδες επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς και πέντε στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Γύρω στις 6:30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Οι νεκροί επέβαιναν σε ένα από τα ΙΧ αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα και οι τραυματίες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.