Γιώργος Παπαχρήστος: «Ζήτησε από τον μπράβο να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει»

Γιώργος Παπαχρήστος: «Ζήτησε από τον μπράβο να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει»

Ο δημοσιογράφος για την επίθεση που δέχθηκε από εφοπλιστή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα

Για την επίθεση που δέχτηκε από εφοπλιστή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ κατά την διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα για το Champions League, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Παπαχρήστος.

Όπως είπε, για εκείνον ήταν σοκαριστικό, διότι ήταν απρόκλητο και αιφνιδιαστικό και δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα. «Με βρήκε σε μία στιγμή που μιλούσα με τον συνάδελφό μου για τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Και ξαφνικά είδα τον ουρανό με τ’ άστρα. Ένιωσα μία γροθιά στην μύτη, έτρεχαν αίματα και ακολούθησε ένας οχετός. Συνοδευόταν από δύο μπράβους οπλισμένους, αλλά με χτύπησε ο ίδιος. Το σημαντικό είναι, πως ακολούθησαν και απειλές και ύβρεις. Ζήτησε από έναν από τους μπράβους να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει. Η μόνη εξήγηση είναι, πως πριν δύο χρόνια είχαν αναφερθεί σε όσα είχαν μεταφερθεί από τις ΗΠΑ, σχετικά με τα ρωσικά χρήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να στηθεί αυτό το περίφημο "Hellasnet", ένα δίκτυο καναλιών, το οποίο θα λειτουργούσε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι ο λόγος», είπε αρχικά.

«Και εγώ είχα επιμείνει τότε, σχετικά με το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αίτημα δικαστικής συνδρομής από τις ΗΠΑ, σχετικά με το τι έχει συμβεί, σχετικά με το στήσιμο αυτού του δικτύου και τα 10 εκατομμύρια δολάρια τα οποία είχαν διακινηθεί μέσω ενός Ρώσου ολιγάρχη, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο. Αυτό δεν συνέχισε, γιατί ο συγκεκριμένος κύριος έχει σχέσεις με το απελθών Μέγαρο Μαξίμου και προφανώς το αίτημα δικαστικής συνδρομής είναι καταχωνιασμένο σε κάποιο γραφείο. Εκτιμώ, πως μπήκε κάποιο "χέρι" στην υπόθεση, γιατί το αίτημα "χάθηκε" σε κάποιο γραφείο. Ενημερώθηκα, πως αναζητήθηκε (σ.σ ο εφοπλιστής) και στο σκάφος του, αλλά δεν βρέθηκε και ακόμα αναζητείται. Έκανα μήνυση για επίθεση και σωματικές βλάβες», πρόσθεσε.