Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου στο Καματερό

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου στο Καματερό

Αστυνομικοί φέρεται να αποθάρρυναν τη μητέρα του θύματος να καταθέσει μήνυση, με τη δικαιολογία ότι δε θα υπάρξει τιμωρία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου από συμμαθητή του στο Καματερό, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του τρίτο πρόσωπο, προκαλώντας ανησυχία σε γονείς, εκπαιδευτικούς και αστυνομικούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι εντός σχολικού χώρου στο Καματερό. Δύο παρέες ανηλίκων συναντήθηκαν για παιχνίδι, η κουβέντα πήρε ανεξέλεγκτη τροπή και για ασήμαντη αφορμή ένας 15χρονος από τη μια παρέα άρχισε να επιτίθεται σε έναν συμμαθητή του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το Star, φαίνεται ο ένας μαθητής να χτυπά με μανία τον συμμαθήτη του. Του έριξε δυνατό χτύπημα με τον αγκώνα του, τον πέταξε κάτω και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι. Ακόμη πιο δυσάρεστο είναι το γεγονός, ότι τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν εκεί, δεν προσπάθησαν να σταματήσουν την επίθεση. Έβλεπαν το ξύλο και δεν αντέδρασαν, παρά ένας από αυτούς βιντεοσκοπούσε μάλιστα τη βάρβαρη επίθεση.

Το επίμαχο βίντεο έγινε viral και περίπου δύο εβδομάδες μετά έφθασε και στο κινητό της μητέρας του θύματος. Το παιδί δεν είχε μιλήσει στους γονείς του και προσπαθούσε με διάφορες δικαιολογίες να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπό του. Η μητέρα του όμως δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Πήγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, ενώ οι αστυνομικοί φέρεται πως την αποθάρρυναν από το να καταθέσει μήνυση, με τη δικαιολογία ότι δε θα υπάρξει τιμωρία.

Τελικά ο ανήλικος δράστης ζήτησε συγγνώμη τόσο από το θύμα, όσο και από τη μητέρα του θύματος.