Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τι δείχνουν τα κινητά των συλληφθέντων

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τι δείχνουν τα κινητά των συλληφθέντων

Τα τελευταία λόγια του Μιχάλη που «στοιχειώνουν» τη μητέρα του

Τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν, οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στο περιεχόμενο των επικοινωνιών των συλληφθέντων της υπόθεσης, αφού τα κινητά τους έχουν πλέον «ανοίξει».

Αν και έχουν περάσει 22 μέρες και παρά του ότι έχουν γίνει 105 προφυλακίσεις και τις 12 καρατομήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ, δεν έχει βρεθεί ούτε ο δράστης, ούτε το φονικό μαχαίρι. Οι έρευνες είναι πάντως σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες του Star, εκτός από φωτογραφίες και βίντεο υπάρχουν μηνύματα που φέρονται να έχουν στείλει οι Κροάτες, με το που εισήλθαν στην Ελλάδα, με τα SMS να δίνουν το στίγμα τους. «Είμαι στο Κιάτο... Είμαι στην Κόρινθο…» γράφουν στους παραλήπτες για να ξέρουν κάθε στιγμή πού βρίσκονται πριν το ματωμένο βράδυ. Πλέον οι αστυνομικοί να προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους παραλήπτες. Σε ποιους στάλθηκαν τα μηνύματα αυτά.

Το δράμα και η επιθυμία της μητέρας του Μιχάλη

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή ζει το δικό της δράμα. Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή καθημερινά πηγαίνει στον τάφο του Μιχάλη. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το σκληρό τέλος του παιδιού της. Τη στοιχειώνουν τα τελευταία λόγια του παιδιού της: «Μαμά, πάω για καφέ, δε θα αργήσω να γυρίσω, γιατί αύριο δουλεύω πρωί, μαγείρεψε για να φάμε» της έλεγε, όπως είπε στο Star.

Το μόνο που θέλουν στην οικογένειά του, είναι δικαίωση, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δολοφόνος. Τραγική ειρωνεία, ότι ο Μιχάλης είχε στο δωμάτιο του εικόνα της Αγίας Τριάδος και έξω από την Αγία Τριάδα της Νέας Φιλαδέλφειας «έσβησε».