Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές της στη χώρα μας: «Ελλάδα είσαι πάντα η καλύτερη»

Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές της στη χώρα μας: «Ελλάδα είσαι πάντα η καλύτερη»

Το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας βρίσκεται στην Κάρυστο

Η Κάρι Τζόνσον, σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα, αποθεώνοντας για μία ακόμη φορά στις αναρτήσεις της τη χώρα μας. «Οι πιο υπέροχες διακοπές με οικογένεια και φίλους. Ελλάδα είσαι πάντα η καλύτερη» έγραψε έγραψε η πρώην πρώτη κυρία της Βρετανίας με τους διαδικτυακούς της φίλους να προσυπογράφουν με σχόλια όπως «Αγαπώ πολύ την Ελλάδα!», «Είναι υπέροχο μέρος» κοκ.

Το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας βρέθηκε για δεύτερη χρονιά στην Κάρυστο προκειμένου να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μετά μάλιστα, την έλευση και του τρίτου τους παιδιού τον Ιούλιο.

 

Η Κάρι Τζόνσον αγαπά τις φωτογραφίες και σε στιγμιότυπα που ανέβασε δείχνει τα παιδιά της να απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα, τις βουτιές στην πισίνα αλλά και μαγευτικά τοπία αλλά και τοπικά εδέσματα στη χώρα μας. Η βίλα όπου έμεναν είναι το ησυχαστήριο της οικογένειας και είναι χτισμένη πάνω στο βουνό και έχει μια υπέροχη πισίνα ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω είναι η θάλασσα. Η κατοικία όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έχει υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Δείτε το ποστ που διαφημίζει τις ομορφιές της χώρας μας: