Πυροβόλησαν 35χρονο στο κεφάλι στο Μενίδι – Ένας άλλος 25χρονος χτυπήθηκε στο πόδι στον Άγιο Παντελεήμονα

Πυροβόλησαν 35χρονο στο κεφάλι στο Μενίδι – Ένας άλλος 25χρονος χτυπήθηκε στο πόδι στον Άγιο Παντελεήμονα

Οι αστυνομικές δυνάμεις τον εντόπισαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα

Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 35 ετών, διεκομίσθη τα ξημερώματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς εντοπίστηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι στην περιοχή του Μενιδίου.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8) για επεισόδιο εν οδώ στο Μενίδι. Φτάνοντας στην οδό Παναγίας Σουμελά οι πρώτες αστυνομικές δυνάμεις, εντόπισαν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο έναν άνδρα και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Το θύμα μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο από την προανάκριση καθώς δεν εντοπίστηκε ούτε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας επί της οδού Καμπάνη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στο σημείο εντοπίστηκε ένας 25χρονος Αιγύπτιος ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πόδι του. Επιπλέον στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγι.

Τον τραυματισμένο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Στις πρώτες του κουβέντες στις αρχές ο 25χρονος ανέφερε πως είδε δύο άτομα να κατεβαίνουν από ΙΧ αυτοκίνητο και να ανοίγουν πυρ εναντίον του. Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.