Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Όλγα που είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της

Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Όλγα που είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της

Η ανάρτηση του «Συλλόγου Εθελοντών Προασπίζω»

Την είδηση του θανάτου της 41χρονης Όλγας από την Αργυρούπολη έκανε γνωστή σήμερα ο «Σύλλογος Εθελοντών Προασπίζω». Η Όλγα είχε χτυπηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της τον Ιανουάριο του 2022.

Η 41χρονη, που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της και δάσκαλο πολεμικών τεχνών, είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, καθώς ο εγκέφαλός της είχε μετατοπιστεί από τη βαρβαρότητα των χτυπημάτων που είχε υποστεί.

Ο 47χρονος άντρας έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης.

Για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, η 41χρονη Όλγα υποβλήθηκε σε πολλαπλά χειρουργεία, ενώ η παραμονή της σε κέντρο αποκατάστασης την κατέστησε δυνατή να μπορέσει να πει μόνο τρεις λέξεις.

Όπως είχε αναφέρει η μητέρα της σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο του 2022, η Όλγα «είπε δύο λέξεις. Ένα “όχι”, ένα “ναι” και ένα “καλά” είπε στον άντρα μου. Τίποτε άλλο. Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα, να μην ξαναβγεί έξω. Για να μην χτυπήσει καμιά άλλη γυναίκα και καμιά μάνα να μην ξανακλάψει».

Δείτε την ανάρτηση του «Συλλόγου Εθελοντών Προασπίζω»:

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι… μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογένεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) άνθρωπό της… και δάσκαλο καράτε.

Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας και η αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του! Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την αγαπά.

Σαν κοινωνία έχουμε και ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς και ακραίες συμπεριφορές γιατί η ζωή είναι ανεκτίμητη!

Καλό σου ταξίδι Όλγα!

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ!».