Συγκλονιστικά βίντεο από την επίθεση του 22χρονου που πυροβόλησε 29χρονο στις Μοίρες Ηρακλείου

Συγκλονιστικά βίντεο από την επίθεση του 22χρονου που πυροβόλησε 29χρονο στις Μοίρες Ηρακλείου

Ο πρώτος διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο κράτησε μόλις ένα λεπτό - Στον δεύτερο καβγά φαίνεται η λάμψη του πυροβολισμού

Ακριβώς πώς συνέβη το περιστατικό στις Μοίρες Ηρακλείου πριν από 20 μέρες δείχνουν τα βίντεο της ΕΡΤ, όπου μετά από μια ασήμαντη αφορμή ένας 22χρονος έβγαλε μέσα από το αυτοκίνητο του ένα όπλο και τραυμάτισε βαρύτατα στο κεφάλι έναν 29χρονο.

Εκ των υστέρων ο δράστης ζήτησε συγγνώμη.

Το πρώτο καταγεγραμμένο από κάμερα επεισόδιο ανάμεσα στον 22χρονο και στον 29χρονο φέρεται να εκτυλίσσεται γύρω στις 3.07 με 3.08 τα ξημερώματα, στην είσοδο των Μοιρών από Τυμπάκι.

Η συγκεκριμένη κάμερα καταγράφει και ήχο. Ακούγονται φωνές και βρισιές. Ο διαπληκτισμός διαρκεί περίπου ένα λεπτό. Καταγράφεται κίνηση σαν μία σκιά να κατεβαίνει από το ένα αυτοκίνητο.

 

Στο δεύτερο και πιο αποκαλυπτικό βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η λάμψη του πυροβολισμού από το πιστόλι του 22χρονου Μεσαρίτη, διακρίνονται τα δύο αυτοκίνητα με οδηγούς το 29χρονο θύμα και τον νεαρό δράστη να βρίσκονται στην ίδια ευθεία και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

 

Μετά τον διαπληκτισμό και τη λάμψη από το περίστροφο, καταγράφεται η αποχώρηση του δράστη από το σημείο του επεισοδίου ενώ το αυτοκίνητο του θύματος λοξοδρομεί περίπου 15 μέτρα και βγαίνει εκτός οδοστρώματος.

Να σημειωθεί πως ο 22χρονος δράστης εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.