Άγιος Παντελεήμονας: Με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται το θύμα της δολοφονικής επίθεσης

Άγιος Παντελεήμονας: Με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται το θύμα της δολοφονικής επίθεσης

Στο σημείο εντοπίστηκαν 14 κάλυκες από πυροβόλο όπλο - Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί μαρτυρίες και οπτικό υλικό από κάμερες

Με πολλαπλά τραύματα απο σφαίρες, αλλά και από μαχαιριές, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» ο άνδρας Αλγερινής καταγωγής, που έπεσε θύμα επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, όταν ειδοποιήθηκε ότι σε περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κύμης και Αχαρνών έπεφταν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ, ξεκίνησαν έρευνες και διαπίστωσαν, ότι στην οδό Μιχαήλ Βόδα βρίσκονταν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτος ένας άνδρας, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του στο νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, το θύμα της δολοφονικής επίθεσης έφερε στο σώμα του και τραύματα από μαχαιριές, αλλά και από πυροβόλο όπλο, καθώς στο σημείο έχουν βρεθεί 14 κάλυκες. Την προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία αναζητεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Ο άνδρας είναι Αλγερινός, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να δουν τι προηγήθηκε της συμπλοκής, ενώ υπάρχει μια αναφορά, ότι τα πυρά έπεσαν μέσα από αυτοκίνητο στο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.