ΑΕΚτζήδες σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας έξω από την UEFA: «Πετάξτε τους Ναζί από το ποδόσφαιρο»

ΑΕΚτζήδες σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας έξω από την UEFA: «Πετάξτε τους Ναζί από το ποδόσφαιρο»

«Η αγάπη και η λατρεία για την ΑΕΚΑΡΑ μας θα κερδίζει πάντα το φόβο και το μίσος»

Σε μία συμβολική, αλλά και πολύ δυνατή κίνηση προχώρησεαν οι φίλοι από τον σύνδεσμο της Ζυρίχης για την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι οπαδοί της Ένωσης πήγαν στα κεντρικά γραφεία της UEFA, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την άδικη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη και ανέρτησαν πανό διαμαρτυρίας στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του δολοφονηθέντα, οι οπαδοί εξέφρασαν την αντίδρασή τους προς τον Όμιλο.

Σε άλλο πανό, οι οπαδοί της ΑΕΚ έγραψαν «πετάξτε τους Ναζί έξω από το ποδόσφαιρο», αναφερόμενοι στους Bad Blue Boys, τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι φέρεται πως έχουν ναζιστικές επιρροές. Μάλιστα, οι οπαδοί ανέβασαν φωτογραφίες στον λογαριασμό «AEK 21 Zürich Club», όπου δημοσίευσαν φωτογραφίες από την παρέμβασή τους στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Νιόν.

Τι ανέφεραν στη δημοσίευσή τους:

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ από το club της Ζυρίχης πήγαν να εκφράσουν την αντίδραση τους προς την ΟΥΕΦΑ. Ως ελάχιστη κίνηση διαμαρτυρίας αναρτήθηκε πανό έξω από τα κεντρικά γραφεία της #uefa για τη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ μας που έφυγε τόσο άδικα! Η αγάπη και η λατρεία για την ΑΕΚΑΡΑ μας θα κερδίζει πάντα το φόβο και το μίσος.