Αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ: Σε ποιες φυλακές θα μεταφερθούν οι συλληφθέντες – Προφυλακίστηκαν άλλοι 15 κατηγορούμενοι

Αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ: Σε ποιες φυλακές θα μεταφερθούν οι συλληφθέντες – Προφυλακίστηκαν άλλοι 15 κατηγορούμενοι

Άμεσα θα ξεκινήσει η μεταγωγή των προφυλακισθέντων

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η μεταγωγή των προφυλακισθέντων για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη και την αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το απόγευμα της Κυριακής (13/8) εκδόθηκαν τα πρώτα 40 φυλακιστήρια τα οποία αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων.

Αυτοί αναμένεται να «σπάσουν» σε ομάδες και να οδηγηθούν σε 16 καταστήματα κράτησης της χώρας. Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.

Να θυμίσουμε, ότι δικηγόρος τους Κροατών συλληφθέντων έχει εκφράσει ανησυχία ότι οι προφυλακισθέντες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο άλλων κρατουμένων.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμα 15 κατηγορούμενοι

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμα 15 κατηγορούμενοι για την καταδρομική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε βάρος φιλάθλων της ΑΕΚ τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης.

Η διαδικασία των απολογιών έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η απόφαση ανακριτών και εισαγγελέων για τους τελευταίους 18 συλληφθέντες.