Απίστευτο περιστατικό στο Ναύπλιο: Ο δήμαρχος πετούσε σκουπίδια στο σπίτι συνυποψηφίου του

Απίστευτο περιστατικό στο Ναύπλιο: Ο δήμαρχος πετούσε σκουπίδια στο σπίτι συνυποψηφίου του

Το παραδέχτηκε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook - Ξεκινά Πειθαρχική έρευνα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ναύπλιο. Όπως παραδέχεται με ανάρτησή του στο Facebook ο νυν δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κωτσούρος πετούσε σκουπίδια έξω από το σπίτι συνυποψηφίου του, Δημήτρη Ορφανού.

«Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης» γράφει και εξηγεί: «Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Ο Δημήτρης Ορφανός μόλις είδε τα σκουπίδια έξω από το σπίτι του κατήγγειλε το συμβάν στις Αρχές, προσκομίζοντας σχετικό βιντεοληπτικό υλικό και ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του κ. Κωτσούρου.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κωστούρου:

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Ξεκινά πειθαρχική έρευνα

Ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημήτρης Κατσαρός έλαβε οδηγία για την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του δημάρχου. Ήδη τη Δευτέρα θα ζητήσουν εξηγήσεις.

«Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.