Πυροβολισμός 29χρονου στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση – Θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 22χρονο

Πυροβολισμός 29χρονου στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση – Θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 22χρονο

Ο φοιτητής από τη Μεσαρά είναι διασωληνωμένος και σε κατάσταση καταστολής

Θέμα χρόνου θεωρείται η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον νεαρό, ηλικίας 22 ετών δράστη, που φέρεται να πυροβόλησε μετά από διαπληκτισμό τον 29χρονο φοιτητή από τη Μεσαρά, μέσα από το αυτοκίνητο του, καθώς η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει ήδη διαβιβάσει τη δικογραφία της υπόθεσης στην Εισαγγελία Ηρακλείου.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, μέσα από σχετικό δελτίο Τύπου που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα, ο δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τη νομική στήριξη της οικογένειας του 29χρονου θύματος.

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο ίδιος «τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την πορεία της υγείας του θύματος, θα εμφανιστούμε ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή Ηρακλείου, ο οποίος θα διενεργήσει την τακτική ανάκριση, και μετά την απολογία του κατηγορουμένου, όπως πλέον επιβάλλει ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας».

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και την προανάκριση των αστυνομικών που χειρίζονται τη μυστηριώδη υπόθεση δεν προκύπτει τεκμηριωμένα εμπλοκή άλλων προσώπων.

Την ίδια ώρα ο 29χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με τη σφαίρα να είναι σφηνωμένη στο κρανίο του και τους γιατρούς να τον έχουν διασωληνωμένο και σε κατάσταση καταστολής.