Υπόθεση πυροβολισμού εναντίον 29χρονου στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός – Εξαφανισμένος ο φερόμενος ως δράστης

Υπόθεση πυροβολισμού εναντίον 29χρονου στο κεφάλι στις Μοίρες Ηρακλείου: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός – Εξαφανισμένος ο φερόμενος ως δράστης

Όλο το χρονικό

Διασωληνωμένος σε καταστολή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου, ο 29χρονος ο οποίος έχει χτυπηθεί στο κεφάλι από σφαίρα πιστολιού, ενώ αρχικά είχε θεωρηθεί θύμα τροχαίου. 

Οι γιατροί είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί και δεν μπορούν να πουν τίποτα για την πορεία της υγείας του, ενώ οι συγγενείς του πηγαίνουν στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και ανάβουν ένα κερί προσπαθώντας να πάρουν δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες, μεταδίδει η ΕΡΤ. 

Μια απίστευτη ιστορία, ένα πρωτοφανές θρίλερ το οποίο είχε δύο ανατροπές, καθώς στην αρχή ειδοποιήθηκαν οι αρχές για ένα τροχαίο με αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται στην άκρη του δρόμου και τον οδηγό να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Πήραν τον 29χρονο και τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου η αξονική τομογραφία αποκάλυψε ότι είχε μια σφαίρα στο κεφάλι. Στην αρχή η αστυνομία νόμιζε, επειδή βρήκε και ένα σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο, ότι επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγγενείς όμως του 29χρονου είπαν ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση και ζήτησαν να ψάξουν καλά την υπόθεση και από εκεί και πέρα με ταχύτατες κινήσεις αστυνομία αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Τι ακριβώς έγινε

Το βράδυ της Πέμπτης διασκέδαζαν δύο νεαροί, ένας 22 και ένας 21χρονος, σε ένα παραδοσιακό γλέντι στην περιοχή των Μοιρών. Έφυγαν απ’ ότι λένε σε πολύ κακή κατάσταση λόγω μέθης από το γλέντι αυτό. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν μπορούσε να οδηγήσει. Έτσι ο φίλος του τον πήρε τον πήγε και τον άφησε στο σπίτι του, και συνέχισε την πορεία του.

Εκεί φαίνεται πως έγινε η μοιραία συνάντηση με τον 29χρονο, με την αστυνομία να προσπαθεί να δει αν ήταν μια τυχαία συνάντηση ή συνέβη κάτι άλλο.

Φαίνεται λοιπόν ότι για μια προσπέραση άρχισαν τους διαπληκτισμούς οι δύο οδηγοί, ο 29χρονος, το θύμα δηλαδή και ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης. Χάρη στο βίντεο που ελήφθη από κάμερες ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι τα δύο αυτοκίνητα ήταν εν κινήσει. Κάποια στιγμή, αφού έκαναν μπρος πίσω και αναστροφή, φαίνεται μία λάμψη η οποία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπήρξε πυροβολισμός.

Ο 23χρονος φέρεται μέσα από το αυτοκίνητο και ενώ τα δύο αυτοκίνητα ήταν εν κινήσει, μετά το διαπληκτισμό, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 29χρονο που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε δεξιά στον δρόμο.

Ο φερόμενος ως δράστης, εξαφανίστηκε και εφόσον δεν παρουσιαστεί με τη λήξη του αυτοφώρου θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.