Σοκάρει η βιαιότητα που άσκησε στην 43χρονη αστυνομικό ο σύζυγός της – Την είχε κακοποιήσει ξανά

Σοκάρει η βιαιότητα που άσκησε στην 43χρονη αστυνομικό ο σύζυγός της – Την είχε κακοποιήσει ξανά

Είχαν χωρίσει για αυτό το λόγο, αλλά είχαν αποφασίσει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους

Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, την 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, είχε συχνά προστριβές, ενώ παλαιότερα είχαν χωρίσει για αυτό το λόγο, ωστόσο είχαν αποφασίσει να δώσουν από κοινού μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Επίσης, ο 52χρονος φέρεται στο παρελθόν να είχε ξανά κακοποιητική συμπεριφορά κατά της συζύγου του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ο 52χρονος συνελήφθη αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες. Αρχικά συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, ωστόσο στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Η αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση. Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου. Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά μέσα στο σπίτι του και κάποια στιγμή ο 52χρονος άρχισε να φωνάζει και να χτυπά με γροθιές την γυναίκα του στο πρόσωπο αλλά και σε όλο του το σώμα με αποτέλεσμα αυτή να αρχίσει να ουρλιάζει.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Έφτασε εκεί περιπολικό της αστυνομίας, συνέλαβαν τον 52χρονο, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η γυναίκα φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα, ενώ έχει υποστεί ρήξη νεφρού, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου αντιμετωπιστούν τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα.