Τραγωδία στη Ρόδο: «Να βρεθεί η αιτία που έφυγε το παιδί μου» – Ξέσπασε ο πατέρας του εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε

Τραγωδία στη Ρόδο: «Να βρεθεί η αιτία που έφυγε το παιδί μου» – Ξέσπασε ο πατέρας του εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε

Τι αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου

Σε ηλικία 39 ετών έφυγε από τη ζωή ένας από τους εθελοντές πυροσβέστες που έδωσε μάχη με το πύρινο μέτωπο στη Ρόδο. Ο Γιώργος Χατζηνικόλας, πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης (01/08) στο νοσοκομείο με βαριά δύσπνοια και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Ο πατέρας του 39χρονου εθελοντή πυροσβέστη μίλησε για τον γιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και τον δημοσιογράφο Άρη Λάμπο και σημείωσε πως θέλει να βρεθούν τα αίτια που οδήγησαν το παιδί του στον θάνατο.

«Εγώ σαν γονιός θέλω να βρεθεί η αιτία που έφυγε το παιδί μου. 39 χρονών παιδί, δύο μέτρα ήταν. Ο τρόπος του, ο χαρακτήρας του, η αγάπη του στους γονείς του. Ερχόταν και φώναζε από το δρόμο "Μάνα ήρθα!". Τρεις παρά δέκα χτυπάει το κινητό. Μου λέει "συμπέθερε φύγε γιατί ο Γιώργος δεν είναι καλά". Και μέχρι να πάω ήταν πεθαμένο το παιδί μου. Καλός οικογενειάρχης με δύο παιδιά, τα πάντα. Εργατικός. Δούλευε σε ξενοδοχείο και το βράδυ πήγαινε στη φωτιά. Δέκα μέρες αυτή η ζωή ήταν. Του λέγαμε να ξεκουραστεί γιατί είχε όλη τη σεζόν μπροστά του. "Ρε μπαμπά, προηγείται να σώσουμε τον κόσμο και μετά η δουλειά" έλεγε» είπε με σπασμένη φωνή ο κ. Νίκος Χατζηνικόλας.

Τι αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου

«Ο 39χρονος έφτασε στο νοσοκομείο Ρόδου με συμπτώματα βαριάς δύσπνοιας και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί όμως κατέληξε αιφνιδίως» αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου Ρόδου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel.

Η καταπόνηση στο πύρινο μέτωπο σύμφωνα με το πατέρα του 39χρονου του προκάλεσε ένα αιμάτωμα στο πόδι και γι’ αυτό το λόγο είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο όπου οι γιατροί του συνέστησαν αγωγή.

Αύριο το πρωί αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του ενώ η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη μετά από σχετικό αίτημα των εθελοντών προς το Δήμο Ρόδου.