Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο λόγω έργων ανάπλασης στον φαληρικό όρμο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο λόγω έργων ανάπλασης στον φαληρικό όρμο

Από απόψε και για τρία βράδια θα γίνει κατάληψη του οδοστρώματος στη νέω λεωφόροΠοσειδώνος και τη λεωφόρο Συγγρού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Δήμους Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου επί της νέας λεωφόρου Ποσειδώνος και λεωφόρου Συγγρού θα εφαρμοσθούν από σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου με πλήρη αποκλεισμό της κυκλοφορίας για τρεις νύχτες, στο πλαίσιο των εργασιών για την Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής:

• Μερική Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 8μμ απόψε (Δευτέρα) έως και την Τρίτη (1/8/2023 και ώρα 00:01 επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος (από Πειραιά προς Γλυφάδα από το τελείωμα του ΤΕ08 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) και της Λεωφ. Συγγρού (στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Γλυφάδα από τον Α/Κ Συγγρού έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας.

• Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων την Τρίτη 1/8/2023 από 00:01 έως 06:00 επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος (στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα από το τελείωμα του ΤΕ08 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας. Ο κλάδος κατεύθυνσης προς τη Λεωφ. Συγγρού στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

• Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων την Τρίτη 1/8/2023 από 00:01 έως 06:00 επί της Λεωφ. Συγγρού (στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Γλυφάδα από την συμβολή με τη Γέφυρα ΤΕ11 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας.

• Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων την Πέμπτη 3/8/2023 από 01:00 έως 05:00 επί της Νέας Λεωφ. Ποσειδώνος (στην κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Αθήνα και προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πλειάδων από τον Α/Κ Παλ. Φαλήρου έως τον Α/Κ Συγγρού) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας.

• Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων το Σάββατο 5/8/2023 από 00:01 έως 06:00 επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος (στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα από το τελείωμα του ΤΕ08 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) και την πλήρη κατάληψη του οδοστρώματος της Λεωφ. Συγγρού (στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Γλυφάδα από την συμβολή με τη Γέφυρα ΤΕ11 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας. Ο κλάδος κατεύθυνσης προς τη Λεωφ. Συγγρού στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.