Θρίλερ στα Χανιά: Οι εργαζόμενοι που βρήκαν το κεφάλι από το διαμελισμένο πτώμα νόμιζαν ότι ήταν κούκλα

Θρίλερ στα Χανιά: Οι εργαζόμενοι που βρήκαν το κεφάλι από το διαμελισμένο πτώμα νόμιζαν ότι ήταν κούκλα

Γιατί ο δολοφόνος έκοψε το σώμα του άνδρα σε κομμάτια

Να λύσουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του ασιατικής καταγωγής άνδρα προσπαθούν οι Αρχές στην Κρήτη. Συλλέγοντας κάθε στοιχείο από τα κομμάτια του τεμαχισμένου πτώματος, που έχουν μέχρι στιγμής βρεθεί, οι αστυνομικοί είναι πλέον βέβαιοι πως στόχος του δολοφόνου ήταν να μην καταφέρει η Αστυνομία να οδηγηθεί στα ίχνη του.

Μέχρι τώρα έχουν ήδη βρεθεί το κεφάλι, τα πόδια του θύματος όπως και τα σπλάχνα του τα οποία ήταν χωρισμένα σε διαφορετικές σακούλες που κατέληξαν στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ.

Γιατί το έγκλημα φαίνεται να τελέστηκε στο Ρέθυμνο

Κατά τα τις Αρχές αυτό που θεωρείται πλέον δεδομένο είναι ότι το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr μέσα στην ίδια σακούλα με το κεφάλι, βρέθηκαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την συγκεκριμένη περιοχή.

Νόμιζαν πως ήταν κούκλα

Σοκαρισμένοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι αντίκρισαν το κομμένα κεφάλι, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, Κώστα Πατεράκη.

Αρχικά βλέποντας το μάτι του πτώματος ο εργαζόμενος σκέφτηκε πως επρόκειτο για κούκλα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιος είχε αποκόψει και πετάξει σε κάδο ένα ανθρώπινο κεφάλι ενώ από τα μακριά μαλλιά αρχικά υπέθεσαν ότι επρόκειτο για γυναίκα.

Λίγο αργότερα οι εργαζόμενοι βρήκαν και τα πόδια του άτυχου Ασιάτη, από το γόνατο και κάτω αλλά και σακούλες με εσωτερικά του όργανα. Ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα χέρια, γεγονός που δυσχεραίνει την ταυτοποίηση του νεκρού, καθώς δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα.