Θρίλερ στα Χανιά: Μετά το κεφάλι και τα πόδια του διαμελισμένου άνδρα εντοπίστηκαν και τα σπλάχνα του

Θρίλερ στα Χανιά: Μετά το κεφάλι και τα πόδια του διαμελισμένου άνδρα εντοπίστηκαν και τα σπλάχνα του

Συναγερμός στις Αρχές

Απαντήσεις για τη δολοφονία – θρίλερ που έχει σοκάρει την Κρήτη και το διαμελισμένο πτώμα άνδρα που βρίσκεται κομμάτι – κομμάτι προσπαθούν να δώσουν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων έχουν ως στόχο να συνθέσουν το παζλ του φρικιαστικού εγκλήματοςπου ανακαλύφθηκε τυχαία το μεσημέρι της Τρίτης 18/7 όταν εργαζόμενος στην διαλογή απορριμμάτων του εργοστασίου της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων αντίκρισε ένα ανθρώπινο κεφάλι σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr  ενώ αρχικά υπήρξε η εντύπωση πως επρόκειτο για κεφάλι γυναίκας, τελικά από τον ιατροδικαστή Γιώργο Μυλωνάκη βεβαιώθηκε ότι πρόκειται για μελαχρινό άνδρα ασιατικής καταγωγής, 30 – 40 ετών.

Προκειμένου να υπάρξουν σαφέστερα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη δείγμα γενετικού υλικού του θύματος στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, εντοπίστηκε επίσης μια ακόμη μαύρη σακούλα στην οποία υπήρχαν τα πόδια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια σακούλα υπήρχαν και τα σπλάχνα του δολοφονημένου και διαμελισμένου ατόμου.

Οι έρευνες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και τα χέρια που – εφ’ οσον δεν έχουν αλλοιωθεί – είναι πιθανόν να οδηγήσουν και στην ταυτότητά του μέσω αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Παράλληλα οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.

Οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Συλλέγοντας στοιχεία από το περιεχόμενο των απορριμμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα προκειμένου να μπορέσουν να χαρτογραφήσουν την ευρύτερη περιοχή και τα σημεία όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, ώστε να επικεντρώσουν την έρευνά τους σε αυτούς.

Μέχρι στιγμής θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, η κατάσταση των ανθρώπινων μελών που βρέθηκαν υποδηλώνει ότι το έγκλημα πρέπει να έγινε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ να σημειωθεί ότι δεν έχει δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές κάποια εξαφάνιση άνδρα με αποτέλεσμα να ερευνάται και το ενδεχόμενο να πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος διέμενε παράνομα στην Κρήτη.