Τρόμος στα Χανιά για το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε: Η διαδρομή που έκανε η σακούλα με τα κομμένα μέλη

Τρόμος στα Χανιά για το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε: Η διαδρομή που έκανε η σακούλα με τα κομμένα μέλη

Σοκαρισμένοι οι εργαζομένοι της ΔΕΔΙΣΑ που το ανακάλυψαν

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν ένα τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε στην Κρήτη. Την ώρα που έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα που φέρεται να είχε καταγωγή από την Ασία συνεχίζονται, οι Αρχές βρήκαν από που προήλθε ο μπλε κάδος που περιείχε το κομμένο σε κομμάτια σώμα.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ το zarpanews.gr το απορριμματοφόρο που μετέφερε το κρανίο του πτώματος ξεκίνησε από το Ρέθυμνο και έφτασε στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των σοκαρισμένων εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν την σακούλα που το περιείχε.

Το βράδυ της Τρίτης, η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο και παρέλαβε και τα πόδια του Ασιάτη που ήταν σε άλλη σακούλα.

Στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» επεσήμανε σε σχετικές του δηλώσεις ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.